Az első csók után a legédesebb pillanat, amikor az ifjú pár közös életük első tortáját szeletelik fel. Mestercukrászunk esküvői torta, aprósütemények és desszertek ajánlatát kínáljuk.

A torta - a közös élet szimbóluma

Az esküvőn a gyűrűhúzás, a nyitótánc, és a menyasszonytánc mellett a torta felvágása szimbolizálja a pár közös életét. Fontos esemény, melyet kiemelt figyelemmel kísér végig minden vendég. A menyasszonyi torta nem csak szép, hanem ízletes is, melyre sokáig emlékezni fognak.

Az esküvői torta a rendezvény nagyságától különböző méretű lehet. Akár az egyszerűbb, egyszintes tortát, akár egy feldíszített háromemeletes tortát választanak, elengedhetetlen, hogy ízei harmonizáljanak az előtte felszolgált ételekkel.

Mestercukrászunk és mesterszakácsunk nagy szaktudással, tapasztalattal és közös munkával alakítják ki, illetve ajánlják a torta ízvilágát.

A menyasszonyi torta szeletára: 1.100,- Ft.
A marcipán bevonat költsége: 3000,- Ft / kg.
A díszítés költsége: 1.500,-Ft / torta.

Saját torta is hozható!

Mestercukrászunk ajánlásával

…vagy éppen minden íz, három különböző szinten, hogy a vendégek ízlésüknek megfelelőt választhassanak!

Aprósütemények – édes és sós harapnivalók

Éttermünk és mestercukrászunk gondoskodik az esküvő alatti aprósütemények, desszertek bekészítéséről is. Szezonális alapanyagokból, gyümölcsökből és lekvárokból készítünk édes finomságokat.

Sós, tepertős, illetve tavasszal medvehagymás pogácsánkat pedig vendégvárónak ajánljuk.

Kérje tortaajánlatunkat esküvőjére!

Rendezvényszervezőink, Mestercukrászunk és Mesterszakácsunk készséggel állnak rendelkezése!

Kérjen egyedi ajánlatot egyszerűen és gyorsan!