Egyedülálló csapatépítés, mely olyan helyzeteket teremt, ahol Te írod és játszod a főszerepet. Különleges, mert a kalandok kilépnek a hétköznapi valóságból. Rugalmas, mert a legkisebb csoporttól, a több száz embert megmozgató programokig terjedhet. Valódi csapatra vágysz? Tegyél érte!

Csapatépítés - Földön, Vízen, Levegőben és a Konyhában.

„Egy olyan csapattal, amelyet csak te akartál, nem jutsz messzire.” – Reinhold Messner, hegymászó

A csapatépítés minden szervezetnek fontos. Naponta tapasztaljuk, hogy milyen pozitív hatással van a közösségre egy jól megszervezett csapatépítő tréning vagy egy közösen eltöltött, élményekkel teli kaland.

Éttermünkben és a közeli kültéri helyszíneken lehetőségük van különböző Outdoor és Indoor csapatépítő tréningek lebonyolítására. Tekintse meg ízelítő ajánlatunkat, melyek mellé kedvezményes menüt és frissítő italokat kínálunk!

Koktélkeverő csapatépítés

Keverem, kavarom, feldobom, elkapom (legtöbbször) és megiszom! Önállóan, rendezvények egyik elemeként, vagy akár konferenciához, esetleg vacsorához kapcsolódóan érdemes választani ezt a programelemet.

Az italokat, a kellékeket, az eszközöket a hozzávalókat és a mixereket mi biztosítjuk! Helyszín és időjárás független program, ahol az alkoholos és alkoholmentes italokat a vendégsereg készíti egymásnak és magának. Megtanulhatóak itt a legdivatosabb és a legízletesebb koktélok receptjei mellett a díszítés fortélyai is és természetesen néhány mesterfogást is el lehet sajátítani. A legfontosabb pedig az, hogy a frissen szerzett új tudást a gyakorlatban azonnal ki is lehet próbálni. Ha pedig már megvan az alaptudás, indulhat a verseny!

Gyorsaság, ügyesség, kreativitás és csapatmunka szükséges ahhoz, hogy a leggyorsabb, a legízletesebb, a legszínesebb koktéljainkat a szakértőkből és a résztvevőkből álló zsűri valóban a legjobbnak minősítse.

Outdoor csapatépítés - kalandos természet

A Nagyvillám Étterem épületegyütteséből indul Európa első Canopy drótkötélpályája, mely egyedülálló kalandot kínál a bátor résztvevőknek. A lombkoronák feletti száguldás a csapat együttműködését segíti elő, ami a mindennapos üzleti életben is elengedhetetlen. A Canopy kiválóan összeköthető más outdoor, és indoor tréningekkel, csapatépítő programokkal, melyek a csapat gyorsabb és hatékonyabb együttműködését javítja.

Néhány ízelítő programajánlataink közül, melyeket természetesen az egyedi igények alapján összeállított menüvel és frissítő italokkal kínálunk.

Canopy

Száguldás a lombkoronák felett!

Stresszkezelés bátrosággal és összetartással a drótkötélpályán!

Feladatok: canopy, csapatokban.

Időtartam: 1 óra, létszámtól függően.

Kiképzés

Ha szereted a kihívásokat, jó az állóképességed, kreatív vagy, tedd magad próbára!

Feladatok: „vadászat” íjjal, canopy, pontkeresés térképpel, „háromszög”-mozgásban a logika, csatacsillag dobás.

Időtartam: 2-3 óra, létszámtól függően.

Palotashow

A térképpel és kezdő információval elindított csapatok gyorsaságán és leleményességén múlik, hogy ki gyűjti össze a történelmi városban a legtöbb információt a kincs megtalálásához.

Tudás, helyzetfelismerés, kreativitás a szükséges erény.

Időtartam: 2-3 óra.

LOVAGI PRÓBA - Íjászat

A vendégek csapatokban küzdhetnek a lovagi címért.

Feladatok: íjászat, dárdahajítás, csatacsillag dobás.

Időtartam: 1 óra.

"AGYTUPÍRÓZÓ"

Szellemi kihívás a csapatösszetartás, a versenyszellem fokozására.

Lexikális tudás, humoros fejtörő, logikai feladat.

Időtartam: 2 óra.
Létszám: min.10 fő.

GEOCACHING

A csapatok GPS segítségével keresik meg a kincsesládát a Pilis rejtekében. A rejtvény megoldása, vagy a feladat végrehajtása az új információ, mely elvezet a következő ládához.

Időtartam: 2-3 óra.

Létszám: min.10 fő.

A VARÁZSLÓ SZÍNRE LÉP

A csoportkohézió erősítését szolgáló szituációs játékokra épülő foglalkozás.

A feladatok az activity, a klasszikus indoor és más humoros anyagokból állítjuk össze.

Egy kerettörténet szerint versenyeznek a csapatok, ami a középkorban játszódik.

A fenti programok csak ízelítők a rengeteg lehetőség közül.

Kérje ajánlatunkat és további információkat online vagy telefonon!

Kérjen egyedi ajánlatot egyszerűen és gyorsan!