Álomesküvő visegrádon

Pontos dátumokért keresse kollégánkat!

Molnár Zsuzsanna – Esküvőszervező
+36/70-703-4121 | molnarzsuzsanna0707@gmail.com | info@nagyvillam.hu

Vannak életünkben olyan pillanatok, melyek egyszeriek, megismételhetetlenek és sokat jelentenek mindannyiunk számára, hiszen lelkünkben, szívünkben készülünk rá, elképzeljük, megálmodjuk, olyannak amilyennek szeretnénk gyönyörűnek, tökéletesnek.

Kedves ifjú pár!

Nagy örömmel vettük érdeklődésüket a Nagyvillám étterem iránt.

Éttermünk esküvői csomagajánlata menükre, korlátlan italfogyasztásra, minden felmerülő költségre és a polgári szertartásra vonatkozó hasznos információkat tartalmazza.

A visegrádi Nagyvillám étterem esküvők állandó helyszíne. Több évtizedes szervezési tapasztalatunkkal, szolgálatkészségünkkel és minden egyéni ötletre nyitottan állunk rendelkezésükre annak érdekében, hogy emlékezetessé tegyük az esküvőjüket.

Örök hűséget esküdhet nem mindennapi helyszíneken, mint a Visegrádi Fellegvár többszáz éves falai között, a Duna partra néző Salamon-toronyban, vagy akár a Nagyvillám étterem teraszán.

Az alkalomhoz méltó menüvel kedveskedünk az ifjú párnak, legyen szó akár gála- vagy svédasztalos vacsoráról.

Így Önöknek semmi mással nem kell törődni, csak az alkalom adta boldogsággal.

Nagyvillám étterem 2025 Visegrád, Feketehegy.

Molnár Zsuzsanna – Esküvőszervező
+36/70-703-4121 | info@nagyvillam.hu

www.nagyvillam.hu
GPS koordináták: N 47,79,498 E 18,989,29

Amiért érdemes Minket választani:

*Amennyiben a polgári szertartást a hivatalos házasságkötő termen kívül kívánják megtartani, az Visegrád Város Polgármesteri Hivatalának államunk által meghatározott díj fizetendő.

Rendezvénytermeink:

A Nagyvillám étterem épületegyüttese két egymástól jól elkülöníthető, külön bejárattal, mosdókkal, teraszokkal és konyhával rendelkező nagyobb részből áll.

Esküvőkre a földszinten található különböző stílusú termeinket vagy a légkondicionált emeleti szintet tudjuk ajánlani. Valamennyi termünkből csodálatos panoráma nyílik a Fellegvárra és a Dunakanyarra.

Az étterem a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén helyezkedik el, ennek köszönhetően biztosítjuk mind azt a nyugalmat, intimitást illetve a hajnalig tartó zavartalan mulatozást, melyet egy esküvő igényel.

*Nyitva tartás hajnali 02:00 után: Hajnali fél három után óránként 60.000,- Ft készenléti díjat számítunk fel.

Dekoráció:

Az étterem székeire szabott, jól rögzíthető, hófehér székhuzatokat tudunk az Önök rendelkezésére bocsátani.

Saját székhuzat behozatalára nincs mód.

Székhuzatok bérlése: 500,- Ft / db.
Dekorszalag bérlése: 200,- Ft / db.

MADÁR TEREM
(esküvőre max: 90 fő)

A Madár terem igazi reneszánsz hangulatot kölcsönözhet az esküvőnek. Kötött adottságai a lépcsőzetes elrendezésű teremberendezés, mely kivételes panorámával kápráztatja el minden vendégét.

A terem közvetlen kapcsolatban áll két teraszunkkal is, így forró nyári estéken is kellemesen szellős. Jó idő esetén, a teraszon, rossz idő esetén a Panoráma és a Vadász teremben lehet kialakítani a táncteret.

A terem faburkolatának köszönhetően jól dekorálható, igény szerint a magas támlájú székeinkre szabott, fehér székhuzatokkal tudjuk a termet az alkalomhoz illő díszbe öltöztetni.

PANORÁMA ÉS VADÁSZ TEREM
(esküvőre max: 30-30 fő)

Panoráma termünk meghitt, vadász stílusú, de egyben elegáns termünk, ami szintén csodálatos panorámával rendelkezik a Dunakanyarra. A teremben kandalló is található, mely téli, kisebb létszámú esküvőkre romantikus hangulatot kölcsönöz. Pár lépésre található gyereksarok pedig a kicsikkel érkező vendégeknek is nagy könnyebbséget jelent.

Vadász termünk a Panoráma terem közvetlen szomszédságában található, stílusában megegyező, így akár külön, akár együttesen is igénybe vehető.

Mindkét terem közvetlen teraszkapcsolatos.

VISEGRÁD TEREM
(esküvőre max. 35 fő)

Visegrád termünk egy belső kialakítású különterem, mely kiváló helyszíne a modern hangulatú, kis létszámú esküvőknek. Bortrezor jellegű kialakítása a hazai borok szerelmeseinek kifejezetten ajánlott.

Közvetlen kapcsolatban áll a Grill teraszunkkal, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Fellegvárra.

MÁTYÁS TEREM
(esküvőre: 90 fő)

Mátyás termünket igazi magyaros hangulatú, nagy esküvőkre ajánljuk. A terem különlegessége a beépített élő fa és a kő burkolatok, melyek a természetet hozzák közelebb.

Kilátása az étterem mögötti zöld területre néz. Azoknak a vendégeknek és pároknak ajánljuk, akik a fővárosi pinceéttermek hangulatát keresik.

PANORÁMA TERASZ
(esküvőre: 40 fő)

Szabadtéri esküvői helyszínként, vagy szertartás helyszínéül ajánljuk legújabb teraszunkat, ami a legszebb panorámát nyújtja a házasodni kívánó pároknak és vendégeiknek.

A helyszín magáért beszél. Jó időben ajánljuk.

GRILL TEREM
(esküvőre: 50 fő, szertartásra 130 fő)

Grill teraszunk szőlővel befuttatott romantikája az amerikai filmekbe illő esküvőket juttatja eszünkbe. Tavasztól-őszig burjánzó növényzet veszi körül, panorámával a Fellegvárra.

A helyszínen a grill konyha került kialakításra, mely szertartás alatt nem hivalkodó, beleolvad a környezetébe, de az esküvőn a látványkonyha lehetőségét kínálja.

EXKLUZÍV EMELETI SZINT
(esküvőre: 130 fő)

A 2007-es évben, a Nagyvillám Vadászcsárda működésének 20. évfordulójára készült el az étterem legújabb fejlesztése mely nem egyszerűen csak a befogadóképességet növelte további 190 fővel, hanem egy új, igényes és stílusában az eddigiektől kicsit eltérő világot hozott létre.

Az emeleten kialakított exkluzív szint modern, visszafogott kialakításával a csodálatos panorámát és természeti környezetet helyezi előtérbe.

Az emeleti szint külön bejáraton keresztül közelíthető meg, melyhez természetesen parkoló is tartozik. Teraszáról pedig csodálatos panoráma nyílik a Dunakanyarra.

POLGÁRI SZERTARTÁS:

Éttermünk a Dunakanyar szívében Visegrádon, a Fellegvár közvetlen szomszédságában található. Az Étterem egyedülálló elhelyezkedésének köszönhetően számos álomszép helyszínt tudunk biztosítani az esküvői szertartás lebonyolítására.

Éttermünkben, közvetlen közelében, de külső helyszínen is szívesen állunk az ifjú pár rendelkezésére.

A szertartás helyszínén üdvözlőitalokat, apró édes és sós süteményeket kínálunk, az ifjú párt és vendégeit pezsgővel köszönjük a házasságkötés után.

GRILL TERASZ

Teraszunkról csodálatos kilátás tárul elénk a Dunakanyarra és a Fellegvárra.

A terasz pergolájáról aláomló gyönyörű növények felett, egy üvegtető található, így a szertartás a szabadban bonyolítható le kisebb eső esetén is. Földszinten található rendezvénytermeinkhez kifejezetten ajánljuk, így a szertartás és a vacsora helyszín egymás közelében bonyolítható le.

Ha az esküvői vacsora helyszínéül a földszinten található rendezvény-
termeinket választja, a polgári szertartás helyszínének biztosításáért
35.000,- Ft költséget számolunk fel.

KILÁTÓ TERASZ

Szabadtéri polgári szertartás helyszínéül a Nagyvillám kilátó terasza is szolgálhat. 2013 májusában készült el az étterem új Kilátó terasza. A terasz az emeleti terem bejáratával szemben található. Nem mindennapi helyszín polgári szertartásokra, háttérben a Fellegvár és a Duna panorámájával lélegzetelállító látványt nyújt.

A szertartáshoz szükséges asztalt és székeket biztosítjuk. A terasz bérleti díja kitelepülési költségekkel együtt: 35.000,- Ft

BOR ÉS PEZSGŐ

Az esküvői vacsorát – igény esetén – kiváló hazai, palackozott borok ízeivel tesszük még teljesebbé. Bor és pezsgő behozatala esetén 1.000,- Ft / üveg vagy liter felszolgálási díjat számolunk fel.

RÖVIDITAL BEHOZATAL

Amennyiben az italokat Önök szeretnék biztosítani, akkor a szakszerű felszolgálásról gondoskodunk, illetve lehetőséget adunk röviditalok behozatalára 1.400,- Ft/fő dugódíj áron. Szertartás utáni koccintáshoz a pezsgő behozható, 500,- Ft/ üveg felszolgálási díj ellenében.

*Zenekar, fotós, videós étkezése alkoholmentes italcsomaggal 11.000 Ft/fő.

4 FOGÁSOS ESKÜVŐI MENÜAJÁNLATAINK ÉS ITALCSOMAGUNK

MENÜ ÁRA (üdvözlő itallal, és korlátlan italcsomaggal) SZOMBATON: 25.500,- Ft / fő
MENÜ ÁRA (üdvözlő itallal, és korlátlan italcsomaggal) PÉNTEKEN: 23.500,- Ft / fő

* A menük a desszertet nem tartalmazzák, igény esetén térítés ellenében választható.

WELCOME DRINK AND SNACK

Az üdvözlő ital (welcome drink) mellett a vendégeket igény szerint sós és édes aprósüteményekkel várjuk.

EXKLUZÍV ESKÜVŐI „GOURMET” MENÜAJÁNLATAINK

MENÜ ÁRA (üdvözlő itallal, éjféli menüvel és italcsomaggal) SZOMBATON: 29.800,- Ft / fő
MENÜ ÁRA (üdvözlő itallal, éjféli menüvel és italcsomaggal) PÉNTEKEN: 27.800,- Ft / fő

WELCOME DRINK AND SNACK

Az üdvözlő ital (welcome drink) mellett a vendégeket igény szerint sós és édes aprósüteményekkel várjuk.

FELSZOLGÁLÁS

*A számla végösszegéhez 7% szervízdíjat számolunk fel.

ESKÜVő SZEMÉLYRE SZABVA, AKÁR EGY “ÚRI SZABÓSÁGNÁL”

A rendezvény helyszínének pontos kiválasztására mindenképpen egy házbejárást javasolnánk, hogy egyeztethessük elképzeléseiket és annak megfelelő ajánlatot tudjunk adni. Reméljük, éttermünk ajánlata elnyeri tetszésüket és sok szeretettel köszönthetjük Önöket a „Nagy Napon” Visegrádon, a Nagyvillám Étteremben.

További kérdéseik esetén készséggel állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Nagyvillám étterem 2025 Visegrád, Feketehegy.

Molnár Zsuzsanna – Esküvőszervező
+36/70-703-4121 | molnarzsuzsanna0707@gmail.com | info@nagyvillam.hu

www.nagyvillam.hu
GPS koordináták: N 47,79,498 E 18,989,29

Anyakönyvi tudnivalók:

Amennyiben Visegrádon szeretnék tartani a polgári szertartást, akkor a házasságkötési szándékot a visegrádi anyakönyvvezető előtt kell bejelenteni.

Ha az esketés a Nagyvillám Étteremben történik, az anyakönyvvezető kiszállási díját Visegrád Város Önkormányzatának kell megfizetni.

A házasságkötésre való bejelentkezés az esküvő előtt már 6 hónappal korábban megtörténhet, – a bejelentkezéstől számítva leghamarabb 30 nap elteltével köthető meg a házasság.

A HÁZASSÁGKÖTÉSI SZÁNDÉK BEJELENTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES IRATOK:
Nagykorú magyar állampolgár esetében.

Külföldi állampolgár esetén.

Amennyiben választottunk külföldi állampolgár, be kell mutatnia az útlevelét vagy a letelepedési engedélyét, a születési anyakönyvi kivonatát és annak hiteles magyar nyelvű fordítását, valamint egy igazolást arról, hogy saját hazája törvényei szerint házasságot köthet. Ez utóbbi tanúsítvány beszerzéséhez a házasulandó fél hazájának budapesti képviselete minden esetben segítséget nyújt.

Anyakönyvi hivatal elérhetősége:

Visegrád Polgármesteri Hivatal
2025 Visegrád, Fő u. 81.
Anyakönyvvezetők: Variházy Orsolya, Herold Mária
Tel: +36 26 398 090; +36 26 398255
e-mail: visegrad@visegrad.hu
website: www.visegrad.hu

Foglalás, fizetés menete

Jelen írásbeli tájékoztató nem minősül a Ptk. 211.§-a szerinti ajánlatnak. Erre tekintettel a felek közötti jogviszonyt (terem-, étkezés-, időpont foglalás stb.) csak és kizárólag a mindkét fél által aláírt eseti megállapodás, foglaló befizetése hozza létre.

A megjelölt dátum foglalása foglaló befizetésével történik, melyet az Ifjú Pár azaz a Megbízó ad kötelezettségvállalása jeléül.

Ezt az összeget Megbízó a megadott opciós dátumig tartozik megfizetni.

Ennek elmulasztása esetén a Nagyvillám Panoráma Étterem Kft. a szerződéstől / megrendeléstől jogkövetkezmények nélkül elállhat.

Végelszámolás a rendezvény napján történik. Végelszámoláskor a foglalóval csökkentett, (esetlegesen a helyszínen, a rendezvény ideje alatt igényelt és egyeztetett egyéb szolgáltatás díjával emelt) különbözetét fizeti meg. Fizetés kizárólag készpénzben történhet.

Lemondás esetén a befizetett foglaló nem kerül visszafizetésre.

A Nagyvillám étterem munkatársai segítenek a szertartás szervezésében, szolgáltatók ajánlásában, azonban külső vállalkozók szolgáltatásai után felelősséget nem vállalunk.

5 napon belüli létszámmódosítás esetén az előzetesen megadott létszám 10 százaléka mondható le kötbérmentesen, ezen felüli lemondott vagy igénybe nem vett szolgáltatás esetén az előzetesen megrendelt létszámmal számított teljes összeg fizetendő.

Kérjen egyedi ajánlatot egyszerűen és gyorsan!