Konferenciák, céges rendezvények

Éttermünk tökéletes helyszín céges rendezvények, üzleti megbeszélések, továbbképzések, ebédek, sajtótájékoztatók, karácsonyi és szilveszteri céges rendezvények, valamint egyéb összejövetelek lebonyolítására. A rendezvény sikerét mindenre kiterjedő figyelmünk garantálja!

Éttermünkről röviden

Éttermünk Budapesttől mindössze egy órányira, a Duna-Ipoly tájvédelmi övezetben fekszik, mely egyedülálló helyszínéül szolgál vállalati fogadások, koktél-partik, különböző bemutatók és előadások számára is.

Az étteremből fenséges kilátás nyílik a Dunakanyarra és a Fellegvárra. 30 év tapasztalat és az óriási vendéglétszám által elért gyakorlat biztosíték partnereink számára, hogy gyors, szakmailag magas szintű és udvarias kiszolgálásban lesz részük.

A rendezvény helyszínéül az emeleti szintünket javasoljuk. A terem természetes megvilágítású, légkondicionált, szekcionálható és hangszigetelt. Az emeleti szinthez külön bejárat, mosdók és a Fellegvárra, Dunára panorámás terasz tartozik.

Kapacitásunk – emeleti különterem

Éttermünk exkluzív emeleti szintjén egy 200 fős, légkondicionált, modern technikával felszerelt konferenciateremmel rendelkezünk. A terem igény szerint kisebb 30-40 fős szekció termekre is leválasztható.

Villásreggeli és kávészünet

Legyen szó akár egy finom villás reggeliről még a rendezvény kezdete előtt, vagy ropogós, házi pogácsákról, édes aprósüteményekről, ízletes szendvicsvariációkról, salátabárról és az elmaradhatatlan feketéről, mindent igény szerint biztosítunk. Jó idő esetén, a kávészünet helyszínéül az éttermünk pergolával fedett, panorámás teraszát ajánljuk.

Menüajánlataink csoportoknak

Amennyiben a konferencia emeleti termünkben kerül megrendezésre, az étkezés helyszínéül földszinti, szintén panorámás rendezvénytermeinket ajánljuk. Nagyobb létszám esetén, adott keretösszegre, évszaknak és a rendezvény jellegének megfelelő svédasztalos menüajánlatot állítunk össze.

Italfogyasztás

A rendezvény költségeinek pontos tervezhetősége érdekében többféle korlátlan italfogyasztást biztosító italcsomagunkat ajánljuk. Megállapodás szerint biztosítani tudunk szűkített itallapot.

*Kérje ajánlatunkat online vagy telefonon!

Kérjen egyedi ajánlatot egyszerűen és gyorsan!