A chef ajánlásával

Üdvözöljük a Nagyvillám étteremben!

Konferencia

Különterem, exluzív menü, profi kiszolgálás

javascript
AJÁNLATKÉRÉS
Kérjen egyedi ajánlatot egyszerűen és gyorsan a rendezvények lebonyolítására.


FRISS HÍREINK!

Éttermünk újra nyitva!

Nyitás:
2021.04.30. (Péntek) - 11:30

ASZTALFOGLALÁS

+36/70-703-4121

+36/30-278-3253

Telefonon előzetes
asztalfoglalás ajánlott.

NYITVATARTÁS

Minden nap:
11:30 - 17:00


PARKOLÁS

Az étterem vendégei számára a parkolás ingyenes.


UTALVÁNYOK

Az étterem által elfogadott utalványok:

- Erzsébet utalvány
- SZÉP Kártya

ELÉRHETŐSÉG

Nagyvillám étterem
2025 Visegrád, Feketehegy
(N 47°47.750 E 18°59.427)

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

[IMG_ALT]

ÁLOMESKÜVŐ VISEGRÁDON


 

Vannak életünkben olyan pillanatok, melyek egyszeriek, megismételhetetlenek és sokat jelentenek mindannyiunk számára, hiszen lelkünkben, szívünkben készülünk rá, elképzeljük, megálmodjuk, olyannak amilyennek szeretnénk gyönyörűnek, tökéletesnek. 
Ez az első lépés, a döntés mely akár egy életre szóló boldog házasság kezdetét jelenti.  

Éttermünk az esküvők állandó helyszíne, több évtizedes szervezési tapasztalatunkkal, szolgálatkészségünkkel tesszük emlékezetessé esküvőjét, hogy Önnek semmi mással ne kelljen törődnie, csak az alkalom adta boldogsággal.

Örök hűséget esküdhet nem mindennapi helyszíneken, mint a Visegrádi Fellegvár többszáz éves falai között, a Duna partra néző Salamon-toronyban, vagy akár a Nagyvillám étterem teraszán.

 Az alkalomhoz méltó menüvel kedveskedünk az ifjú párnak, legyen szó akár gála- vagy svédasztalos vacsoráról.

Amiért érdemes minket választania:

-Külön terembérleti, illetve takarítási díjat nem számolunk fel

-Teljes körű rendezvényszervezés igény szerint

-Polgári szertartásra díjmentesen biztosítjuk a helyszínt éttermünkben*

-Egyéni menükialakítás

-Ingyenes, 360 férőhelyes parkoló

-Kedvezményes árakat biztosítunk, ha esküvője nem szombati napra esik

-Téli esküvőkre kedvezményes menüajánlattal szolgálunk

* Amennyiben a polgári szertartást a hivatalos házasságkötő termen kívül kívánják megtartani, az  Visegrád Város Polgármesteri Hivatalának államunk által meghatározott díj fizetendő.*

 

Rendezvénytermeink:

A Nagyvillám étterem épületegyüttese két egymástól jól elkülöníthető, külön bejárattal, mosdókkal, teraszokkal és konyhával rendelkező nagyobb részből áll.
Esküvőkre a földszinten található különböző stílusú termeinket vagy a légkondicionált emeleti szintet tudjuk ajánlani. Valamennyi termünkből csodálatos panoráma nyílik a Fellegvárra és a Dunakanyarra.  

Az étterem a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén helyezkedik el, ennek köszönhetően biztosítjuk mind azt a nyugalmat, intimitást illetve a hajnalig tartó zavartalan mulatozást, melyet egy esküvő igényel.

Madár terem (esküvőre max:90 fő)

A Madár terem igazi reneszánsz hangulatot kölcsönözhet az esküvőnek. Kötött adottságai a lépcsőzetes elrendezésű teremberendezés, mely kivételes panorámával kápráztatja el minden vendégét.

A terem közvetlen kapcsolatban áll két teraszunkkal is, így forró nyári estéken is kellemesen szellős. Jó idő esetén, a teraszon, rossz idő esetén a Panoráma és a Vadász teremben lehet kialakítani a táncteret.

A terem faburkolatának köszönhetően jól dekorálható, igény szerint a magas támlájú székeinkre szabott, fehér székhuzatokkal tudjuk a termet az alkalomhoz illő díszbe öltöztetni.

     Panoráma és Vadász terem (esküvőre  max: 30-30 fő)

Panoráma termünk meghitt, vadász stílusú, de egyben elegáns termünk, ami szintén csodálatos panorámával rendelkezik a Dunakanyarra. A teremben kandalló is található, mely téli, kisebb létszámú esküvőkre romantikus hangulatot kölcsönöz. Pár lépésre található gyereksarok pedig a kicsikkel érkező vendégeknek is nagy könnyebbséget jelent.

Vadász termünk a Panoráma terem közvetlen szomszédságában található, stílusában megegyező, így akár külön, akár együttesen is igénybe vehető.

Mindkét terem közvetlen teraszkapcsolatos.

    Visegrád terem (esküvőre max. 35 fő)

Visegrád termünk egy belső kialakítású különterem, mely kiváló helyszíne a modern hangulatú, kis létszámú esküvőknek. Bortrezor jellegű kialakítása a hazai borok szerelmeseinek kifejezetten ajánlott.

Közvetlen kapcsolatban áll a Grill teraszunkkal, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Fellegvárra.

     Mátyás terem (esküvőre: 90 fő)

Mátyás termünket igazi magyaros hangulatú, nagy esküvőkre ajánljuk. A terem különlegessége a beépített élő fa és a kő burkolatok, melyek a természetet hozzák közelebb.

Kilátása az étterem mögötti zöld területre néz. Azoknak a vendégeknek és pároknak ajánljuk, akik a fővárosi pinceéttermek hangulatát keresik.

     Panoráma terasz (esküvőre: 40 fő)

Szabadtéri esküvői helyszínként, vagy szertartás helyszínéül ajánljuk legújabb teraszunkat, ami a legszebb panorámát nyújtja a házasodni kívánó pároknak és vendégeiknek.

A helyszín magáért beszél. Jó időben ajánljuk.

     Grill terasz   (esküvőre: 50 fő, szertartásra 130 főig ajánljuk)

Grill teraszunk szőlővel befuttatott romantikája az amerikai filmekbe illő esküvőket juttatja eszünkbe. Tavasztól-őszig burjánzó növényzet veszi körül, panorámával a Fellegvárra.

A helyszínen a grill konyha került kialakításra, mely szertartás alatt nem hivalkodó, beleolvad a környezetébe, de az esküvőn a látványkonyha lehetőségét kínálja.

     Exkluzív emeleti szint (esküvőre: 130 fő)

A 2007-es évben, a Nagyvillám Vadászcsárda működésének 20. évfordulójára készült el az étterem legújabb fejlesztése mely nem egyszerűen csak a befogadóképességet növelte további 190 fővel, hanem egy új, igényes és stílusában az eddigiektől kicsit eltérő világot hozott létre.  

Az emeleten kialakított exkluzív szint modern, visszafogott kialakításával a csodálatos panorámát és természeti környezetet helyezi előtérbe.

Az emeleti szint külön bejáraton keresztül közelíthető meg, melyhez természetesen parkoló is tartozik.  Teraszáról pedig csodálatos panoráma nyílik a Dunakanyarra.

     

 

Kérd kedvezményes esküvői ajánlatunkat online vagy telefonon!

Molnár Zsuzsanna

+3670-703-4121

 

Kérjen egyedi ajánlatot egyszerűen és gyorsan a rendezvények lebonyolítására.

 

 

 

Asztalfoglalás:

(+3626) 398 070, (+3630) 424 4427, (+3630) 278-3253
e-mail: info@nagyvillam.hu
Telefonon előzetes asztalfoglalás ajánlott.


NYITVA TARTÁS

Szombat: 11:30-18:00
Vasárnap: 11:30-17:00


PARKOLÁS

Az étterem vendégei számára a parkolás ingyenes.


UTALVÁNYOK

Az étterem által elfogadott utalványok:

Sodexo, Erzsébet utalvány, Check dejeuner, Ticket Restaurant, SZÉP Kártya, Üdülési csekk
2025 Visegrád, Feketehegy
Lev.: 2025 Visegrád, Pf. 38.

© 2021 Nagyvillám étterem