Our chef recommends

Welcome to Nagyvillám restaurant!

Conference

Banquet hall, exclusive service and menus

javascript
Event Request
Get the best price for your event! Request for our offer here!


RESERVATION

(+3626) 398 070

(+3630) 424 4427
(+3630) 278-3253

Call for information is
recommended before
reservation applied.

PARKING

Our Restaurant keeps a free parking for our guests.

COUPONS

We accept the following coupons:

- Sodexo
- Erzsébet utalvány
- Check dejeuner
- Ticket Restaurant
- SZÉP Kártya
- Üdülési csekk

OUR ADDRESS

Nagyvillám Restaurant
Hungary, 2025 Visegrád, Feketehegy
(N 47°47.750 E 18°59.427)

SOCIAL MEDIA

[IMG_ALT]

weekend offer


The forest flavors of Hungary

In Hungary, our forests are rich in natural resources. The abundant widlife, mushrooms and fruits provide a special taste of our meals.


T
he wild meats are one of our healthiest meat in Hungarian kitchen, as it contains low fat, rich in protein and vitamins.


The preparation of wild foods requires great expertise to show the finest properties of flavors.
Our master Chef, János Limbert prepare great meals with more than 30 years experience.

Taste our wild specialities with our Chef\'s recommendation:

 

Pilisi tárkonyos-tejszínes vadraguleves
Wild ragout soup Pilis with tarragon and cream
Wildragoutsuppe mit Sahne und Estragon
Csészében / in cup / Tasse:

790,- Ft
 

Mogyoróhegyi őzfilé Fővadász módra
A filét őrölt magokból és erdei fűszerekből álló titkos keverékünkkel bedörzsöljük,olajban pácoljuk. A spanyol mártást libamájjal, vargányával gazdagítjuk  és burgonyafánkkal körítjük.

Hazel-nut mountain venison fillet Hunter’s Art
We rub the fillet with our ground secret mix consisting of seeds and spices andmarinate it in oil. We enrich the Spanish sauce with goose-liver,  bolete and we garnish it with potato doughnut

Rehfilet vom Mogyoro – Berg „Jäger Art”
Wir beizen das Rehfilet mit unserem geheimen Rezeptmischung.  Die spanische Sosse reichern wir mit Gänseleber,  und Steinpilze dazu Kartoffelnkrapfen.

3.590,- F
 

Egyszemélyes vadlakomatál
Szereplők: szarvas Fővadász módra, vaddisznó pörkölt, ropogós vadkacsa comb,  pirított burgonya,párolt káposzta, krokett

Hunter’s Platter for one
Full cast and crew: venison Hunter’s Art, wild boar stew, cripsy duck leg,  roasted potatoes, steamed cabbage, potatoes croquettes

Wildschmaus für 1 Person
Zutaten: Rehfilet „Jäger” Art, Wildschwein gulasch, knusprige Wildenten Keule,  Röstkartoffeln. Rotkraut und Kroketten

3.880,- Ft

Szarvasbélszín Mátyás király módra
A pácolt szarvasbélszínt frissen sütjük, erdei gombás, konyakos   és tejszínes mártással forraljuk össze  és juhtúrós rösztivel tálaljuk

Venison steak a la Mathias King Art
Roasted and marinated steak of venison with creamy forest mushroom sauce and  fried potatoes filled with cottage cheese

Hirsch lendenbraten aus Mathias rex mainer
Das Hirsch Lendenbraten braten mache, nach wier machen im die sose pilz und  cognac und sahne mariniert und wier servieren mit schafkase rösti

3.690,- Ft

RESERVATION:

(+3626) 398 070, (+3630) 424 4427, (+3630) 278-3253
e-mail: info@nagyvillam.en
Call for information is recommended before
reservation applied.


OPENING

Saturday: 11:30-18:00
Sunday: 11:30-17:00
(excluded group reservations and events)


PARKING

Our Restaurant keeps a free parking for our guests.


COUPONS

We accept the following coupons:

Sodexo, Erzsébet utalvány, Check dejeuner, Ticket Restaurant, SZÉP Kártya, Üdülési csekk




2025 Visegrád, Feketehegy
Lev.: 2025 Visegrád, Pf. 38.

© 2019 Nagyvillám étterem